Vikarierande assistent till Stockholm

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd. Vi erbjuder våra assistenter handledning, fortbildning, friskvård, och resor in- och utrikes. Arbetet innebär att Du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. VH assistans ser den personliga assistenten som en mycket viktig förutsättning för att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra människor. Vi är ISO-certifierad inom kvalitet, miljö och ISO och arbetsmiljö. VH assistans är den enda av över 1600 organisationer inom personlig assistans, som är ISO-certifierade för samtliga tre standarder.

Vi har flera kunder i stockholmsregionen, där vi nu söker vikarier inför semester och vid behov. Är du en flexibel person som kan tänka dig arbeta hos flera kunder så sök gärna idag.

Du som assistent hjälper med grundläggande behov och även matlagning, städning och andra hushållssysslor och aktiviteter.

Arbetstider varier beroende på kund, men skriv gärna i din ansökan om du föredrar vardag- alt helgpass och huruvida du kan jobba dagstid eller kvällstid. Skriv gärna i din ansökan om du erfarenhet vaken natt, sond, track alt epilepsi och även om du har körkort.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Didrik Viklund

Om VH assistans

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd.

Om Assistansakuten

Assistansakuten är en plattform för rekrytering och bemanning av personliga assistenter.

Om du redan har en profil hos Assistansakuten kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.